Τετάρτη 24 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι θα κάνει;

«... Και, δεύτερον, ήρθε η ώρα για να αντιληφθούν όλοι οι της πέραν του ΠΑΣΟΚ Αριστεράς ότι, καλώς ή κακώς, τα κόμματα (που με περιφρόνηση αποκαλούν "αστικά"...) δεν είναι όλα τα ίδια. Η Δεξιά έχει και ιστορία και παράδοση. Αλλοι δεν έχουν μνήμη - ήθελές τα κι έπαθές τα!».

Αυτά λέει το χτεσινό πρωτοσέλιδο σχόλιο του «Βήματος» με αφορμή την προώθηση από την κυβέρνηση της εκλογής δημοτικών αρχόντων που συγκεντρώνουν την πρώτη Κυριακή σχετική πλειοψηφία (42% και πλέον). Και παρότι καταλαβαίνουμε πως ο αποδέκτης του σχολίου δε βρίσκεται κατά Περισσό μεριά, θέλουμε να θέσουμε ένα ερώτημα στο σχολιογράφο: Ακόμη κι αν «οι της πέραν του ΠΑΣΟΚ Αριστεράς» κάνουν το χατίρι του σχολιογράφου, τι θα κάνει με το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό του λαού, που λέει απόλυτα δικαιολογημένα ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ίδια, όπως φανερώνει και η δημοσκόπηση, που δημοσιεύει τις μέρες αυτές το «Βήμα»;

ΥΓ: Οχι, καθόλου δε μας εκπλήσσει η υποστήριξη του «Βήματος» -όπως αυτή εκφράζεται στο χτεσινό άρθρο του αρχισυντάκτη του - στο προωθούμενο από την κυβέρνηση αντιδημοκρατικό εκλογικό μέτρο. Οπως δε μας εξέπληξε και η πρωτοβουλία της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ