Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Καθήκον κάθε οικοδόμου η συμμετοχή στη Συνέλευση

Καθημερινές οι εξορμήσεις των παραρτημάτων στους χώρους δουλιάς

Εργάτη τον εργάτη οι οικοδόμοι της Αθήνας δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών του Συνδικάτου
Εργάτη τον εργάτη οι οικοδόμοι της Αθήνας δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών του Συνδικάτου
«Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας, δυναμώνουμε τον αγώνα μας». Μ' αυτό το μήνυμα να κυριαρχεί στις κουβέντες που καθημερινά ξεδιπλώνονται σε γιαπιά, εργοτάξια και καφενεία, τα μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας συνεχίζουν εντατικά τις εξορμήσεις για την επιτυχία τόσο της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 11 του Σεπτέμβρη, στις 8.30 π.μ., στο θέατρο «ΠΕΡΟΚΕ», όσο και των εκλογών για τη νέα διοίκηση που ξεκινούν στις αρχές του Οκτώβρη.

Ηδη, το Συνδικάτο μετρά νέες αιτήσεις για εγγραφές, απόδειξη της ανταπόκρισης που βρίσκει το πλατύ άνοιγμα για την ενίσχυσή του. Αλλωστε, η μάχη για την επιτυχία των εκλογών «δένεται» άρρηκτα με τη μάχη για τη μαζικοποίηση του Συνδικάτου, για να δυναμώσουν οι αγώνες του κλάδου και γενικότερα της εργατικής τάξης.

«Η παρουσία μας στη Γενική Συνέλευση είναι υποχρέωση, καθήκον κάθε συναδέλφου. Η κριτική, η αυτοκριτική, ο προβληματισμός, η γνώμη κάθε συναδέλφου είναι δύναμη για την οργάνωσή μας. Είναι προϋπόθεση για να προχωρήσουμε πιο αποφασιστικά, να αποφύγουμε λάθη, να δούμε τα κενά και τις αδυναμίες μας», σημειώνει το Συνδικάτο, καλώντας τους οικοδόμους να πάρουν μαζικά μέρος στη συνέλευση.

«Η μαζική συμμετοχή στη ΓΣ του Συνδικάτου μας είναι πρόπλασμα για την επιτυχία των εκλογών μας, για το δυνάμωμα του Συνδικάτου μας, για την ενίσχυση του ταξικού κινήματος. Η κεντρική Γενική Συνέλευση, οι Γενικές Συνελεύσεις των παραρτημάτων, οι αρχαιρεσίες είναι μια ενιαία διαδικασία που ενισχύει την αντοχή, τη δύναμη, τη μαχητικότητα του κλάδου. Είναι διαδικασία που κάνει πιο ισχυρή την οργάνωσή μας στη σύγκρουση με τους εργοδότες, το κεφάλαιο, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σήμερα, Τρίτη 6 του Σεπτέμβρη, οι εξορμήσεις των παραρτημάτων συνεχίζονται: Σε Αιγάλεω, Γαλάτσι, Γκύζη, Καματερό, Κυψέλη, Μενίδι, Μπραχάμι, Νέα Λιόσια, Περιστέρι, Πετράλωνα. Η διοίκηση του Συνδικάτου θα περιοδεύσει στην πιάτσα των οικοδόμων στην πλατεία Κοτζιά (Εθνικής Αντίστασης) και σε οικοδομές του κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ