Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Μικρές συμβουλές σε μεγάλους οπαδούς

1. Αν είστε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και περνάτε τις ώρες σας στη Ρηγίλλης, πρέπει να προσέξετε: α) να μη χρησιμοποιείτε ο ένας τα μαχαίρια του άλλου, β) τα ψέματα να μην τα λέτε με μέτρο, γ) πάντοτε να καρφώνετε το καθετί στους ανωτέρους σας, δ) όταν απευθύνεστε σε βουλευτή σας, να κάθεστε σε στάση προσοχής, δεν επιτρέπονται οι χειρονομίες, ούτε τα συναισθήματα οργής, θυμού ή υπερβολικής συγκίνησης.

2. Οταν βρίσκεστε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να προσέχετε: α) η υπερβολική έκθεση στα λόγια του Γιωργάκη μπορεί να βλάψουν σοβαρά την υγεία σας, β) φροντίζουμε να μην ξεχνάμε προσωπικά αντικείμενα, ας πούμε τίτλους ιδιοκτησίας, γ) όταν μιλά η Βάσω Παπανδρέου, για να μην κοιμηθείτε, βγάζετε το σκύλο βόλτα ή τα σκουπίδια, που βρίσκονται, δόξα τω Θεώ, σε αφθονία στη Χαριλάου Τρικούπη.

3. Οταν βρίσκεστε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πρέπει: α) να μην ξεχνάτε να δίνετε φιλοδώρημα σ' εκείνον που σας οδηγεί στα ενδότερα του «ιερού» καταλύματος, β) να μην ξεχνάτε πως η Αρχιεπισκοπή είναι χώρος που δεν προσφέρεται για συζητήσεις, γ) να μην τα χάσετε στη θέα του αρχιεπισκόπου, ό,τι κι αν συμβεί, διότι ο Χριστόδουλος, λόγω δουλιάς, οφείλει να μην πατά στη γη, δ) να βεβαιώνεστε διαρκώς, όση ώρα είστε μαζί του, πως το μυαλό σας είναι ακόμα στη θέση του.


Του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ