Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ξεδιπλώνονται δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα

Εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις με θέμα την Απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα:

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 10 Δεκέμβρη:

- Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Palatino», με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του Κόμματος.

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κόρινθο. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στα Μονόσπιτα. Θα μιλήσει η Ιωάννα Σοφρόνωφ, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Κιλκίς, στις 7 μ.μ., στο Αναψυκτήριο στο Χέρσο. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Βοιωτίας στη Θήβα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, στις 7 μ.μ.

- Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Τις θέσεις του Κόμματος θα παρουσιάσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Δήμου Ιεράπετρας, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη:

-- Η ΚΟ Βοιωτίας στον Ορχομενό, στο κέντρο «Αχλαδιά», στις 7 μ.μ.

Την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη:

- Η ΝΕ Καρδίτσας, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΤΕΔΚ (Μεγάλου Αλεξάνδρου). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Τρικάλων, στις 7 μ.μ., στο «Φρούριο». Ομιλητής ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 18 Δεκέμβρη:

- Η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ