Τετάρτη 4 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΞΑΝΘΗ
Εσπασαν τα τζάμια στα γραφεία του ΚΚΕ

Επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ξάνθη πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης, 3 Γενάρη. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων του ΚΚΕ στην οδό Καραολή, στο κέντρο της πόλης. Με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ σημειώνει ότι το «χτύπημα» εκδηλώθηκε σε μια περίοδο έντασης της αντεργατικής αντιλαϊκής επίθεσης, σε μια περίοδο που ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι, συστρατεύονται με το ΚΚΕ στον αγώνα για μια ζωή αξιοπρεπή, για μια χώρα έξω από τους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΑΤΟ, για το φωτεινό αύριο των παιδιών τους.

Ξεκαθαρίζει πως «γελιούνται όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα λυγίσουν τους κομμουνιστές. Η 87χρονη ιστορία του Κόμματός μας έπρεπε να τους είχε διδάξει».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ καλεί όλους τους εργάτες και εργάτριες, τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε κάθε αντεργατικό, τρομοκρατικό μέτρο. Να δείξουν ότι γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα της πλουτοκρατίας, να καταδικάσουν κάθε μορφή τρομοκρατίας, να παλέψουν μαζί με τους κομμουνιστές για τη λαϊκή εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ