Τετάρτη 4 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Υπερκαλύφθηκε κατά 101,6% το πλάνο της ΚΕ

Το πλάνο που η Κεντρική Επιτροπή είχε καθορίσει ως στόχο του Κόμματος για την οικονομική εξόρμηση Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2005 υπερκαλύφθηκε στις 31 Δεκεμβρίου σε ποσοστό 101,6%.

Η δουλιά για την υπερκάλυψη του οικονομικού στόχου συνδυάστηκε με πολιτικό άνοιγμα των στελεχών και μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ, των οπαδών και φίλων του Κόμματος.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι από τα μεγαλύτερα που έχει συγκεντρώσει το ΚΚΕ σε οικονομικές εξορμήσεις, γεγονός που επιβεβαιώνει το αυξημένο κύρος και την επιρροή του Κόμματός μας, τους ισχυρούς δεσμούς του με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Ορισμένες Κομματικές Οργανώσεις, κατά την προετοιμασία της οικονομικής εξόρμησης, καθόρισαν πλάνο μεγαλύτερο από εκείνο που είχε καθορίσει η ΚΕ, ώστε να καλύψουν και δικές τους οικονομικές ανάγκες.

Το Πολιτικό Γραφείο καλεί τις Κομματικές Οργανώσεις και τις οργανώσεις της ΚΝΕ να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, ημέρα που θα ολοκληρωθεί η οικονομική εξόρμηση, με στόχο να υπερκαλύψουν τα πλάνα που οι ίδιες καθόρισαν, όπως και για να υπερκαλύψουν το πλάνο τους ορισμένες Κομματικές Οργανώσεις που ακόμα δεν το κάλυψαν.

ΑΘΗΝΑ 03/01/2006 ΤΟ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ