Τετάρτη 4 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ για τη μικρομεσαία αγροτιά

Αγωνιστικό κάλεσμα από την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση. Ετοιμάζεται μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο για τις αρχές Φλεβάρη

H εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ), που ξεκίνησε με την έναρξη του νέου έτους, οδηγεί στην ένταση των προβλημάτων της μικρομεσαίας αγροτιάς, που απειλείται με ολοκληρωτικό ξεκλήρισμα. Η δραστική μείωση της αγροτικής παραγωγής και η συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος που θα επιβάλει η νέα ΚΑΠ θα έχει άμεσες επιπτώσεις και σε χιλιάδες εργαζόμενους και επαγγελματοβιοτέχνες που σχετίζονται με την αγροτική οικονομία, ενώ τις συνέπειες θα υποστούν όλα τα λαϊκά στρώματα, καθώς θα μεγαλώσει κι άλλο η διατροφική εξάρτηση της χώρας μας.

Σε αγωνιστικό κάλεσμα προς όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικών προτιμήσεων, προχώρησε η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), η Πανελλαδική Γραμματεία της οποίας συνεδρίασε, χτες, στη Λάρισα και καθόρισε τους αγωνιστικούς στόχους για το επόμενο διάστημα. Στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που προγραμματίζονται, θα πραγματοποιηθεί και μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Φλεβάρη, στη διάρκεια της έκθεσης «Αγρότικα».


ΣΕΛ.  10   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ