Σάββατο 17 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους

Μόνιμα, απ' ό,τι φαίνεται, τα φορά πλέον η «Αυγή» τα γυαλιά της διαστρέβλωσης, προκειμένου να εξυπηρετεί την αντι-ΚΚΕ εμπάθειά της. «Είπαν "όχι" στο τέμενος - "Λαοσύναξη" ΝΔ, ΚΚΕ, Χρυσανθακόπουλου» φώναζε από τη χτεσινή πρώτη της σελίδα, σχετικά με την προχτεσινή συζήτηση στη Βουλή του σχετικού άρθρου του νομοσχεδίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Κάπου στα ψιλά, βέβαια, του σχετικού ρεπορτάζ, στις μέσα σελίδες της εφημερίδας, αναφέρεται ότι το ΚΚΕ εξέφρασε συγκεκριμένες επιφυλάξεις για την ίδρυση Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου στην Παιανία και δήλωσε ότι τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ - όπως κάνει πολλά χρόνια τώρα - της ίδρυσης μουσουλμανικού τεμένους στο Γκάζι. Θέση, την οποία είχε υποστηρίξει και η εκπρόσωπος του ΣΥΝ, Μ. Δαμανάκη, στη διάρκεια της συζήτησης του άρθρου, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, πριν λίγες μέρες, αλλά χτες την άλλαξε και συμφώνησε - χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση - με την πρόταση της κυβέρνησης.

Τι σχέση έχουν, τώρα, όλ' αυτά με τις «λαοσυνάξεις» της Εκκλησίας και τη ΝΔ μόνον η «Αυγή» μπορεί να το καταλάβει... Οι οπαδοί του ΣΥΝ ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Υ.Γ. Περιττό να σημειώσουμε, βέβαια, ότι η «Αυγή» δε γράφει απολύτως τίποτε για την αλλαγή θέσης της Μ. Δαμανάκη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ