Τρίτη 28 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τι τον ρώτησε

«Σας προβληματίζει το γεγονός ότι οι εκροές από ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ είναι μικρότερες από εκείνες προς ΚΚΕ; Και πού το αποδίδετε;» (η ερώτηση της Νόνης Καραγιάννη προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη / ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ).

Και τι απάντησε

«Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου περίεργο ένα τμήμα της κοινωνίας να αναζητεί προσωρινά λύσεις όχι στη μετριοπάθεια και στα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής που την εκφράζουν, αλλά στα άκρα» (η απάντηση του Μ. Χρυσοχοΐδη / ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ).

«Ο χρόνος πιέζει»

«Είναι φυσικά η ώρα του ΠΑΣΟΚ για να πείσει ότι πρέπει να κυβερνήσει. Να πείσει δηλαδή ότι έχει και τις ιδέες αλλά και τα πρόσωπα για να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Το πρώτο και κρίσιμο τεστ για την απήχησή τους θα είναι φυσικά οι δημοτικές εκλογές. Κι ο χρόνος ήδη πιέζει» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

Σωσίβιο

«Εχοντας ως στόχο - πρόκληση να ανοίξει ο διάλογος μεταξύ των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ σε μια προοπτική προγραμματικής διακυβέρνησης, ο υποψήφιος υπερνομάρχης του ΣΥΝ Γιάννης Πανούσης δηλώνει ότι "δεν παίζει για να χάσει"» (η παρουσίαση στην ΑΥΓΗ).

Το μήνυμα...

«Οι ναυτικοί εξέπεμψαν εύκολα το μήνυμα "εμείς δεν είμαστε τραπεζοϋπάλληλοι, εδώ θα υπάρξει σύγκρουση" (...) όταν κατάλαβαν ότι η κυβέρνηση είχε λάβει το μήνυμα, ότι δηλαδή παρά την επιστράτευση τα λιμάνια παρέμεναν κλειστά, αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργιακή κινητοποίηση. Με βάση τη θεώρηση αυτή, το ΚΚΕ βγήκε προσωρινά ενισχυμένο από τους αποκλεισμούς των λιμένων» (ο Μάκης Πολάτος στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ).

Για δες: κουνιούνται οι βάρκες;

«Το ΚΚΕ επειδή εμφανίζει στασιμότητα, έδειξε τις διαθέσεις του απέναντι στην κυβέρνηση στην απεργία των ναυτεργατών» (ο Μανώλης Κοττάκης στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ