Πέμπτη 16 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
«Εκλογομαγειρέματα» καταγγέλλει η ΔΑΣ

Το στήσιμο βιομηχανίας «παραγωγής» αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων (ΕΚΤ) ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του, από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ, καταγγέλλει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ). Οπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Δ. Αρμάγος, εκπρόσωπος της ΔΑΣ στη διοίκηση του ΕΚΤ, ενόψει του συνεδρίου προωθείται μια πλαστή εικόνα σχετικά με την «παραγωγή» αντιπροσώπων, από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ, εμφανίζοντας ξαφνικά στα χαρτιά αύξηση των σωματείων και των εργαζομένων, ώστε να εξασφαλιστούν περισσότερες θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Δ. Αρμάγος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη δημιουργία του Περιφερειακού Σωματείου Υπαλλήλων, με έδρα τα Τρίκαλα, από συνδικαλιστές προσκείμενους στην ΠΑΣΚΕ, για ν' αυξηθεί ο αριθμός των εκλογικών αντιπροσώπων, καθώς, επίσης, και στη μετονομασία του Σωματείου Επιχρίστων σε Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων από προσκείμενους συνδικαλιστές στη ΔΑΚΕ.

Οσον αφορά συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Σωματείο Υπαλλήλων με έδρα τα Τρίκαλα, που δημιούργησε η ΠΑΣΚΕ βγάζοντας 17 αντιπροσώπους στο ΕΚ, μέλη του μπορούν να είναι «οι εργαζόμενοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΔΕΚΟ και των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου) που εργάζονται στη Θεσσαλία»! Επίσης, η ΔΑΚΕ με τη μετονομασία του Σωματείου Επιχρίστων σε Σωματείο Οικοδόμων, βγάζει 42 αντιπροσώπους από 2 που είχε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ