Σάββατο 24 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η αλήθεια δε φιμώνεται!

Τον επιλεκτικό και συστηματικό αποκλεισμό της αντίθετης άποψης από τα ΜΜΕ, καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. «Το τελευταίο διάστημα - επισημαίνει - και, κυρίως, μετά τις εκλογές, παρατηρείται ένας επιλεκτικός αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, τόσο του ΚΚΕ και του ΔΗΚΚΙ, όσο και μαζικών φορέων που προβάλλουν τα σοβαρά προβλήματα του λαού, που δεν τους βρίσκουν σύμφωνους ή δεν πρέπει να βγουν στην επιφάνεια».

Και συνεχίζει: «Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το ζήτημα της αντικειμενικής ενημέρωσης και πληροφόρησης του ελληνικού λαού, αλλά και θίγονται καίριες πλευρές της δημοκρατίας, καθώς σ' αυτόν τον αποκλεισμό συμμετέχουν και τα κρατικά κανάλια. Κι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα φτάσουμε στο σημείο, οι εργαζόμενοι και όλος ο ελληνικός λαός να μαθαίνουν αυτά που θέλει η κυβέρνηση και οι εργοδότες, που τη στηρίζουν. Να αποσιωπάται, πλήρως, οποιαδήποτε αντίδραση και αντίσταση του λαού ή το ακόμη χειρότερο, να διαστρεβλώνεται η αντικειμενική κατάσταση και οι θέσεις των κοινωνικών φορέων και εκπροσώπων».

«Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας - καταλήγει - καλεί τους εργαζόμενους να μπουν μπροστά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων στη σωστή ενημέρωση και πληροφόρησή του. Δε θα επιτρέψουμε να γυρίσει ο "σκοταδισμός" και η κοροϊδία του λαού. Απαιτούμε αντικειμενική ενημέρωση χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς. Τίθεται ζήτημα δημοκρατίας και ελευθερίας του Τύπου και πληροφόρησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ