Τρίτη 18 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ Η ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσκεψη στη ΛΔ Κορέας

Αρχίζει από αύριο το πρωί η επίσημη επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στη ΛΔ της Κίνας

Στη ΛΔ Κορέας βρίσκεται από το Σάββατο 15 Απρίλη, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

Η αντιπροσωπεία, που βρίσκεται στην Πιον-Γιανγκ προσκαλεσμένη από την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος Εργατών Κορέας, αποτελείται ακόμα από την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ και μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ, τον Ηλία Λέγγερη, μέλος της ΚΕ και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, τον Μάκη Παπαδόπουλο, υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ και την Ελένη Μαυρούλη, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη».

Η αντιπροσωπεία είχε χτες και προχτές συναντήσεις και συζητήσεις με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη. Ανάμεσα στους άλλους συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Λαϊκού Κοινοβουλίου της ΛΔ Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ναμ, με τον Γραμματέα της ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας Τσόε Τάε Μποκ, καθώς και άλλους αξιωματούχους.

Αύριο στην Κίνα

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αναχωρεί αύριο Τετάρτη πρωί από την Πιον-Γιανγκ για επίσημη επίσκεψη στη ΛΔ της Κίνας, προσκαλεσμένη του ΚΚ Κίνας. Η επίσκεψη στη ΛΔ της Κίνας, θα διαρκέσει από τις 19 Απρίλη έως τις 25 Απρίλη. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά και κρατικά στελέχη, καθώς και με ερευνητικά ινστιτούτα και μαζικούς φορείς της χώρας, στο Πεκίνο και τη Σαγκάη, ενώ θα επισκεφτεί επιχειρήσεις του βιομηχανικού και αγροτικού τομέα, καθώς και επιχειρήσεις στις ειδικές οικονομικές ζώνες ανάπτυξης της Κίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ