Τρίτη 18 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το παρασκήνιο του 0,77 ευρώ

Μήπως είχατε αμφιβολίες σχετικά με την ύπαρξη πολιτικού παρασκηνίου στη συμφωνία της ντροπής μεταξύ ΓΣΕΕ και ΣΕΒ; Μήπως δε γνωρίζετε σε ποιον κυρίως χρωστάτε την... αύξηση του 0,77 ευρώ τη μέρα; Ορίστε, λοιπόν, τι έγραφε ο «μικροπολιτικός» των «Νέων» του Σαββάτου: «... Τώρα λοιπόν που πέρασαν κάποιες μέρες, μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε έντονο πολιτικό παρασκήνιο. Ως γνωστόν, ο Περισσός βρίσκεται σε γραμμή σύγκρουσης με τη ΓΣΕΕ. Η δε κυβέρνηση Καραμανλή περί άλλα τύρβαζε, αφήνοντας τους βιομηχάνους εγκλωβισμένους σε μια πολύ σκληρή θέση. Αντιθέτως, εντόνως, δραστηριοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ. Η Αννα Διαμαντοπούλου είχε επικοινωνία με τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, ενώ ήταν και σε διαρκή συνεννόηση με τον Γιώργο Παπανδρέου.

... Επαφές έγιναν και με τον Αρμενάκη των Εμπόρων, ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ προσεκτικό με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο που, αν και εκφραστής της σκληρής γραμμής, θα είναι και ο επόμενος πρόεδρος του ΣΕΒ, άρα θα τον βρουν μπροστά τους. Κάπως έτσι αποφεύχθηκε το αδιέξοδο, με αποτέλεσμα μια λύση, επωφελή για όλους, κυρίως δε για τους εργαζόμενους».

Πέρα από αρκετές άλλες ευκαιρίες, μπορείτε να εκφράσετε τις... ευχαριστίες σας προς το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Οκτώβρη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ