Τετάρτη 19 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Κίνα η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Στη ΛΔ της Κίνας βρίσκεται από χτες η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη μετά από πρόσκληση του ΚΚ Κίνας από τις 18 έως τις 25 Απρίλη.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτικής Μελέτης της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ Κίνας, Τσενγκ Ξιν Λι και το μέλος του ίδιου Γραφείου, Γου Ξιν Λι. Στη συνάντηση, που έγινε χτες στο Πεκίνο, παρευρέθηκε και ο Τσεν Ξια Ξιν από το Διεθνές Τμήμα της ΚΕ του ΚΚ Κίνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, Υγείας και Παιδείας και γενικότερα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί το ΚΚ Κίνας, στο πλαίσιο του ανοίγματος που κάνει στον έξω κόσμο και με στόχο την επίτευξη μιας αρμονικής κοινωνίας. Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα και η αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ είχε την ευκαιρία να θέσει σειρά διευκρινιστικών ερωτημάτων που απαντήθηκαν πρόθυμα από τους Κινέζους συνομιλητές της.

Σήμερα, η αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ θα έχει συνάντηση με το μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚ Κίνας Λούο Γκαν, τον υφυπουργό Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ Κίνας Ζανγκ Ζιγιούν και επίσης τον υπουργό Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ Κίνας Γουάνγκ Γιαρουί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ