Σάββατο 29 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΣΟΚ - Ασφαλιστικό

«Κύριε Διευθυντά, μήπως ήρθε η ώρα να εκφράσει και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τις "προσωπικές απόψεις" του ...κόμματός του για το Ασφαλιστικό;», έγραφαν χτες τα «Νέα».

*

Παρατήρηση πρώτη:

Οταν έχουν φτάσει ακόμα και τα «Νέα» να τους παίρνουν στο «ψιλό», ε, τότε μπορούν να αντιληφθούν οι πάντες τι γίνεται μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

*

Παρατήρηση δεύτερη:

Η 3η θεματική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Το σύγχρονο κοινωνικό κράτος» πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα. Από το βήμα της, στις 5/12/2004, έγινε η ακόλουθη τοποθέτηση:

«Η παράταση του χρόνου επιβίωσης του κάθε ατόμου δίνει, ανοίγει, νέες ευκαιρίες αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού. Μετά τα 60, μετά τα 70 υπάρχουν ακόμα παραγωγικά χρόνια, αυτό το γεγονός δημιουργεί νέα αιτήματα αξιοποίησης και υποστήριξης της μακρύτερης πλέον ζωής από ένα κοινωνικό σύστημα».

Την τοποθέτηση αυτή, που «οραματίζεται» ένα κοινωνικό σύστημα στο «πνεύμα Γιαννίτση», όπου - επειδή οι άνθρωποι ζουν περισσότερο (!) - πρέπει να δουλεύουν και μετά τα 70 (!), την έκανε προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου.

Με άλλα λόγια, την άποψη του ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό, όσο κι αν τα «Νέα» (κάνουν ότι) δεν τη γνωρίζουν, ο κ. Παπανδρέου την έχει εκφράσει. Καθαρά και δημόσια. Είναι η ίδια άποψη που κατέθεσε - με άλλο περιτύλιγμα - ο Α. Παπαδόπουλος. Γι' αυτό και τα όσα λέει ο κ .Παπαδόπουλος, μόνο «προσωπικές του απόψεις» δεν είναι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ