Σάββατο 29 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προσχήματα

Ο ελεγμένος εκπρόσωπος της «Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Γιατρών» στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Αλέκος Τομαράς, έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ την πρόταση να συμπεριληφθούν ως θέματα στην ημερήσια διάταξη η επίσκεψη της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Κ. Ράις και της συμμετοχής των γιατρών στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Την πρόταση της «Πανεπιστημονικής» καταψήφισαν οι σύμβουλοι των παρατάξεων της ΔΗΚΙ, της ΠΑΣΚ και της «Ανεξάρτησης Ιατρικής Κίνησης». Η απόρριψη της πρότασης συνοδεύτηκε από επιχειρήματα του τύπου ότι είναι κομματικά χρωματισμένη ή ότι δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι οι Αμερικάνοι θα κάνουν επέμβαση στο Ιράν. Πιο αποκαλυπτικός ήταν ένας σύμβουλος της ΔΗΚΙ -στηρίζεται απ' τη ΝΔ - που είπε ότι την άποψη της παράταξης του την εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αλίμονο αν οι γιατροί δεν άκουσαν τους κρωγμούς της γερακίνας του πολέμου και δεν μπορούν να εκτιμήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και χρησιμοποιούν προσχήματα για να μην πάρουν θέση σε ένα ζήτημα ζωής και θανάτου για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Κι όταν κανείς κλείνει τ' αυτιά του στις ιαχές του πολέμου είναι φυσικό να μη θέλει ν' ακούσει τίποτε για τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ