Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ενίσχυση ζητά η «Δημοκρατική Μέριμνα»

Εκκληση σε όλους τους Ελληνες να συνεισφέρουν στην οικονομική της εξόρμηση απευθύνει η «Δημοκρατική Μέριμνα», προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων που περιθάλπει ενόψει των γιορτών.

Η «Δημοκρατική Μέριμνα» προσφέρει βοήθεια σε θύματα πολιτικών διώξεων, στην πλειοψηφία τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι παρά την τεράστια προσφορά τους στην πατρίδα, διώχτηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, έχασαν τις δουλιές τους και σήμερα είναι παντελώς αβοήθητοι, άρρωστοι πολλοί και σε βαθιά γηρατειά, αντιμετωπίζοντας ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης.

Το σωματείο στα είκοσι τέσσερα χρόνια ζωής ενισχύει αυτούς τους ανθρώπους με μικρά μηνιαία χρηματικά βοηθήματα και παρέχοντάς τους στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ζητά λοιπόν και αυτή τη φορά οικονομική ενίσχυση, χωρίς να παραγνωρίζει τις δυσκολίες και με πίστη ότι «θα κάνετε πάλι το καθήκον σας απέναντι στο σωματείο μας, όπως άλλωστε τόσα χρόνια».

Να σημειώσουμε ότι προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, τηλ. 3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος) στο λογαριασμό 480210/14.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ