Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Παραπάνω από εφικτοί οι στόχοι

Κατά  54,04% έχει καλυφθεί το πανελλαδικό πλάνο και οι Κομματικές Οργανώσεις  του ΚΚΕ εντείνουν  στο έπακρο τη δουλιά τους, εκμεταλλευόμενες κάθε στιγμή των τριών βδομάδων που απομένουν 

 

Στην τελική ευθεία της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη, που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κόμματος και την εκπλήρωση των στόχων του ενόψει των βουλευτικών εκλογών, αλλά και του 16ου Συνεδρίου του, μπαίνουν οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας, εντείνοντας τη δράση τους, ώστε στις τρεις βδομάδες που απομένουν να καλύψουν και να υπερκαλύψουν τα πλάνα τους. Οι δυνατότητες επίτευξης των στόχων είναι τεράστιες, όπως προκύπτει από την εμπειρία των προηγούμενων βδομάδων, διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε πλατύ άνοιγμα στο λαό, με το κουπόνι και την εκλογική διακήρυξη στο χέρι.

Μέχρι στιγμής το πανελλαδικό πλάνο έχει καλυφθεί κατά 54,04% και στο σχετικό κατάλογο η ιεράρχηση των Κομματικών Οργανώσεων, με βάση τα στοιχεία του τελευταίου οικονομικού κλεισίματος, έχει ως εξής: Ανατολική Πελοπόννησος με 79,74%. Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με 67,20%. Κομματική οργάνωση Αθήνας με 58,50%. Θεσσαλία με 54,94%. Βορειοδυτική Ελλάδα με 53%. Κομματική Οργάνωση Πειραιά με 51,06%. Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης με 50%. Δυτική Πελοπόννησος με 48,94%. Αιγαίο με 48,33%. Αττική με 45%. Ανατολική Στερεά - Εύβοια με 42,85%. Κρήτη με 41,44%. Κεντρική Μακεδονία με 40,40%. Δυτική Μακεδονία με 35,38%.

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η ΚΝΕ από την κάλυψη του πλάνου της, έχοντας καλύψει ήδη το 81%. Από τις υπόλοιπες Οργανώσεις, αυτή του « Ριζοσπάστη» έχει καλύψει το 72% του πλάνου της, ενώ η Κομματική Οργάνωση του « 902» έχει καλύψει το 42%.

  • Η Κομματική Οργάνωση Βάσης του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων υπερκάλυψε το πλάνο της - που είχε οριστεί στις 750.000 δραχμές - από τον πρώτο κιόλας μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης. Η ΚΟΒ έθεσε ως στόχο το διπλασιασμό του πλάνου προς τιμήν του στελέχους του ΚΚΕ, Πολυχρόνη Βάη (Αχιλλέα Πετρίτη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ