Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΤΕΡΥΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
Χτίζεται ... στα λόγια

Η σχετική Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Γκατζή  συζητήθηκε χτες στη Βουλή

Η νέα πτέρυγα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου του Βόλου χτίζεται μεν «αλλά μόνο στα λόγια», όπως προέκυψε από τη συζήτηση της σχετικής Ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Γκατζή προς τον υφυπουργό Υγείας Νικόλαο Φαρμάκη.

Ο Νίκος Γκατζής έθεσε το θέμα της νέας πτέρυγας αλλά και της ανακαίνισης του Νοσοκομείου ως αντικείμενο επιτακτικής ανάγκης για την περιοχή, χωρίς όμως να λάβει απάντηση που να αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση σκέπτεται άμεσα να πάρει πρακτικά μέτρα. Παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ, σημείωσε πως υπάρχουν ήδη μεγάλες καθυστερήσεις στο έργο, θέτοντας το ερώτημα: «Γιατί δε γίνεται η δημοπράτηση του έργου, ούτως ώστε να κερδίσουμε αυτούς τους μήνες εφόσον θεωρείτε δεδομένο ότι θα ενταχθεί και στο εθνικό και στο περιφερειακό πρόγραμμα, για να κερδίσουμε και το χρόνο και η απορρόφηση να γίνεται κατά καλύτερο τρόπο;». Πρόσθεσε μάλιστα πως ,«όλες οι μελέτες είναι έτοιμες, τίποτε δεν υπάρχει που να ακυρώνει μια τέτοια προσπάθεια».

Απαντώντας, ο υφυπουργός Υγείας Νικόλαος Φαρμάκης, σημείωσε ότι «δεν μπορεί να προηγηθεί της επίσημης ένταξής του προκήρυξη», υποστηρίζοντας ότι η απόφαση της κυβέρνησης για τη δέσμευση των κοινοτικών και εθνικών κονδυλίων είναι δεδομένη, «άρα είναι εξασφαλισμένη και η εξέλιξή του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ