Τετάρτη 12 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θέλουν και να ... σκοράρουν!

«Μπαίνουμε στο παιχνίδι». Με αυτό το σύνθημα τιτλοφορούνται οι αφίσες του υποψήφιου δημάρχου Αθήνας του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρα. Προφανώς, ακόμη και στο σύνθημα δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αγωνία τους να μπουν ακόμη περισσότερο στο ...παιχνίδι. Κι αυτό το λέμε, διότι - όπως ξέρει καλά και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας - είναι ήδη στο παιχνίδι. Και εξηγούμαστε:

Πρώτον, χρόνια τώρα, ο ΣΥΝ συμμετέχει στις διοικήσεις των κεντρικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ, ΤΕΔΚΝΑ, ΕΝΑΕ), όπου μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ συμφώνησαν και υπερθεμάτισαν για τη μερική απασχόληση, την ανταποδοτικότητα, τη φορολογική «αποκέντρωση» (σ.σ.: κι άλλοι φόροι). Δεύτερον, οι δήμαρχοι που στήριξε ο ΣΥΝ στις προηγούμενες εκλογές, επί τέσσερα χρόνια προώθησαν την εμπορευματοποίηση υπηρεσιών, όπως της Υγείας, της Πρόνοιας και της Παιδείας.

Αφού, λοιπόν, θέλουν μια «Ανοιχτή Πόλη» (σ.σ.: το όνομα του συνδυασμού στην Αθήνα) για τους επιχειρηματίες, τώρα θέλουν και να «μπουν στο παιχνίδι». Μόνο που αυτό το παιχνίδι είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ