Τρίτη 18 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Βενεζουέλα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ από τους συντρόφους Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, Μπάμπη Αγγουράκη μέλος της ΚΕ και Δημήτρη Καραγιάννη μέλος της Συντακτικής Επιτροπής και υπεύθυνο του Διεθνούς Τμήματος του «Ριζοσπάστη», αναχώρησε για το Καράκας της Βενεζουέλας.

Η αντιπροσωπεία θα πάρει μέρος, μετά από πρόσκληση του ΚΚ Βενεζουέλας, στο διεθνές ιδεολογικό σεμινάριο με θέμα: «Ο επιστημονικός σοσιαλισμός στον 21ο αιώνα».

Στο σεμινάριο επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους 100 και πλέον εκπρόσωποι Κομμουνιστικών Κομμάτων και επαναστατικών κινημάτων από τη Λατινική Αμερική και άλλες χώρες του πλανήτη.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία θα παρευρεθεί στο 12ο Συνέδριο του ΚΚ Βενεζουέλας, που θα διαρκέσει μέχρι στις 24 του Ιούλη 2006.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο Καράκας η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα έχει συνομιλίες με εκπροσώπους του ΚΚ Βενεζουέλας, του Κινήματος της «5ης Δημοκρατίας» του Προέδρου Τσάβες, των Βολιβαριανών Επιτροπών και των άλλων ξένων κομμάτων και οργανώσεων. Η συνάντηση του Καράκας θα αποτελέσει βήμα διεθνιστικής αλληλεγγύης και σημαντική συμβολή στην προετοιμασία της Διεθνούς Κομμουνιστικής Συνάντησης, που φέτος θα φιλοξενηθεί από το Πορτογαλικό ΚΚ το Νοέμβρη στη Λισαβόνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ