Τρίτη 18 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και σήμερα Τρίτη προφεστιβαλικές εκδηλώσεις γίνονται:

  • Στο Ιλιον, πάρκο «Αντ. Τρίτσης», 8 μ.μ. Θέμα: «Νεολαία και δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές». Ομιλητής: Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ.
  • Στο Αρδάνι Τρικάλων, 8.30 μ.μ. Θέμα: «Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης». Ομιλητής: Αρ. Κατσανάκος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στο ΔΣΕ.
Μαθητικό Φεστιβάλ

Μαθητικό Φεστιβάλ πραγματοποιεί η ΚΝΕ αύριο Τετάρτη, στις Σέρρες, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 7.30 μ.μ. Θέμα του Φεστιβάλ είναι το Ενιαίο 12χρονο Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ανθρωπος αυτός ο γίγας», θα γίνουν συναυλίες ροκ και χιπ - χοπ μουσικής.

Συσκέψεις

Σύσκεψη ετεροδημοτών φοιτητών και σπουδαστών για τις ερχόμενες τοπικές εκλογές συγκαλεί η ΝΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ, αύριο Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΤΕΔΚ. Θα μιλήσουν ο Β. Μπούτας, υποψήφιος νομάρχης και ο Χρ. Τέγος, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας.

Επίσης, σύσκεψη αποφοίτων μαθητών με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία, κριτήριο ψήφου στις ερχόμενες εκλογές» διοργανώνει η ΝΟ Λάρισας της ΚΝΕ, την ερχόμενη Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ., στα γραφεία της (Πανός 9).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ