Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΡΕΝΤ ΜΠΕΛ
Stay alive

Καλογυρισμένο, αλλά βαθιά ανόητο, θρίλερ! Οι έμποροι της τέχνης βρήκαν καινούρια πηγή θεμάτων. Ο ηλεκτρονικός κόσμος είναι νέος και άγνωστος ακόμα. Ηδη, μια σειρά από ταινίες, με σχετικά θέματα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις οθόνες. Μια τέτοια ταινία είναι και το «Stay Alive». Μια ταινία, που απευθύνεται σε «ντοπαρισμένους» θεατές. Στους περισσότερους από τα 100.000.000 Αμερικάνους, που τη «βρίσκουν» με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια! (Προσθέστε μόνοι σας και τον υπόλοιπο κόσμο)!

Μια κόμισσα, που έζησε, λένε, το 17ο αιώνα, σκορπώντας γύρω της το θάνατο, έγινε από κάποιον ηλεκτρονικό παιχνίδι (video game). Το ηλεκτρονικό αυτό παιχνίδι, με την «πραγματική» ιστορία της κόμισσας, όπως διαδίδουν οι παραγωγοί της ταινίας, βρέθηκε στα χέρια κάποιου φανατικού βιντεοπαιχνιδά. Και, «ω! του θαύματος», ο ίδιος ο βιντεοπαιχνιδάς και η παρέα του εξοντώνονται ο ένας μετά τον άλλον, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η κόμισσα εξόντωνε τα δικά της θύματα. Τρόπο που δείχνει, βέβαια, το ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Με άλλα λόγια, πιάσε τ' αυγό και κούρεψ' το! Θέλετε βία, ρε, παιδιά; Γυρίστε ένα θρίλερ για το Γκουαντάναμο, για το Ιράκ. Τόσες αληθινές φρικιαστικές ιστορίες υπάρχουν, γιατί τρέχετε πίσω στο 17ο αιώνα;

Παίζουν: Τζον Φόστερ, Σαμάιερ Αρμστρονγκ, Φράνκι Μιούνιζ, Σοφία Μπους (άσχετη με τον γνωστό Μπους), Τζίμι Σίμπσον


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ