Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ
Ο λαός να ενισχύσει τη «Δημοκρατική Ενότητα»

Ο Στέλιος Μπενετάτος
Ο Στέλιος Μπενετάτος
«Ο λαός της Νίκαιας πρέπει με την ψήφο του να ενισχύσει τη "Δημοκρατική Ενότητα" και να βγει πιο ενισχυμένη από τις εκλογές για να συνεχιστεί το πλούσιο έργο και η πλούσια δράση της υπέρ των λαϊκών συμφερόντων που γνώρισε η πόλη τα τέσσερα τελευταία χρόνια της διοίκησής της στο Δήμο». Αυτό τόνισε ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος της Νίκαιας και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», μιλώντας προχτές το βράδυ σε συγκέντρωση στη Χαλκηδόνα.

«Με τη "Δημοκρατική Ενότητα" ο λαός της πόλης κέρδισε όχι μόνο σε έργα, αλλά και σε πολιτική δράση για τα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα, σε σημαντικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την Παιδεία, την Ανεργία, την Κοινωνική Ασφάλιση, ενώ ο λαός κέρδισε και με την πολιτιστική και αθλητική άνθηση της πόλης. Κι όλα αυτά χωρίς καθόλου να "χαρατσωθεί" ο δημότης, αφού για τέσσερα χρόνια δεν αυξήθηκαν καθόλου τα δημοτικά τέλη, τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς, τα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού».

Το σκηνικό που «στήνει» το ΠΑΣΟΚ

Αναφερόμενος στους άλλους υποψηφίους δημάρχους τόνισε ότι στην πόλη της Νίκαιας έχει στηθεί ένα καλοσχεδιασμένο σκηνικό, με το ΠΑΣΟΚ να κατεβαίνει στις εκλογές με τρεις υποψηφίους (Μόσχου, Τράπαλης και Λογοθέτης) με έναν και μοναδικό στόχο. Να φύγει από τα χέρια του λαού η διοίκηση του Δήμου. Κανένας υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη, πρόσθεσε, δεν παίρνει καθόλου ή έστω ξεκάθαρη θέση σε ζητήματα όπως η τοπική φορολογία, η διάσπαση της Παιδείας και το πέρασμά της στους δήμους, οι Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, η αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γιατί τους δεσμεύει η αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων που υπηρετούν και τους στηρίζουν.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε και ο Θανάσης Ευαγγελάκης υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ ο οποίος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, όπως η ανεργία, η ακρίβεια, η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να συσπειρωθούν γύρω από τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια και να τα ενισχύσουν ώστε πιο αποτελεσματικά να συνεχίσουν τον αγώνα και μετά τις εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ