Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΠΕΡΑΜΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ»
Μαζί με τους εργαζόμενους περνάμε στην αντεπίθεση

Μεγάλη συγκέντρωση στην οποία παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι του αγωνιστικού ψηφοδελτίου από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Πατσιλινάκο

Ο Γιάννης Πατσιλινάκος
Ο Γιάννης Πατσιλινάκος
Η εργατούπολη του Περάματος διεκδικεί και πάλι δήμαρχο αγωνιστή. Η συγκέντρωση που έγινε προχτές το βράδυ στη διάρκεια της παρουσίασης των 29 πρώτων υποψηφίων του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της δημοτικής Κίνησης «Πέραμα Σύγχρονη Πόλη», από τον επικεφαλής της πρώην δήμαρχο και σημερινό υποψήφιο Γιάννη Πατσιλινάκο δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών. Το «παρών» των Περαματιωτών έξω από τα γραφεία της Κίνησης ξεπέρασε τις προσδοκίες και μετατράπηκε σε μαζική συγκέντρωση στην κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για το διεκδικητικό πλαίσιο της παράταξης που δίνει προοπτική στην πόλη και αποτελεί στόχο πάλης για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης και έρχεται σε σύγκρουση με την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική που βιώνουν και οι κάτοικοι του Περάματος. Πολιτική που μέσω του δημάρχου και σε συμπαιγνία με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, ξεπουλά σε ιδιώτες απευθείας είτε μέσω των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα κάθε σπιθαμή ελεύθερης γης της πόλης, που απέσπασαν οι κάτοικοι με σκληρούς αγώνες από τον ΟΛΠ, το Πολεμικό Ναυτικό και την εκκλησία, κατακρεουργεί το εργατικό λαϊκό εισόδημα, συρρικνώνει τη Ζώνη, επιβάλλει σκληρούς φόρους, υψηλά τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς και μετατρέπει σε ομηρία για εκατοντάδες συμβασιούχους εργαζόμενους του δήμου το δικαίωμά τους για σταθερή και μόνιμη εργασία. «Δίνουμε - συνέχισε - τη μάχη σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο για να βγει το Πέραμα ξανά στην αντεπίθεση».

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ Σωτήρης Πουλικόγιαννης. Παραβρέθηκαν ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιάς της ΝΑΣ Γιάννης Μανουσογιαννάκης και η νομαρχιακή σύμβουλος και υποψήφια Ελένη Παπαδοπούλου. Ο γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, ο Θανάσης Βλόντζος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και άλλοι.

Οι υποψήφιοι είναι:

ΑΡΑΠΚΟΥΛΕΣ ΣΙΜΟΣ χημικός μηχανικός, ΓΚΟΥΖΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ κτηνίατρος, ΓΚΟΥΣΔΟΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ γυμναστής, ΔΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ συνδικαλίστρια, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εκπαιδευτικός, ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ δημοτικός υπάλληλος, ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ναυπηγοεπισκευαστής, ΖΑΓΚΙΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ επαγγελματοβιοτέχνης, ΖΑΝΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ απόφοιτος πολιτικών επιστημών - Νομικής, ΖΥΜΑΡΗ ΑΘΗΝΑ δημοσιογράφος, ΘΩΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ συνταξιούχος ΕΒΕ, ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ συνδικαλίστρια, ΚΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ δημοσιογράφος, ΚΑΣΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ έμπορος, ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ λογίστρια, ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ δημοτικός υπάλληλος και πρώην δήμαρχος, ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ δικηγόρος, ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ εκπαιδευτικός, ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τροχονόμος, ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ φαρμακοποιός, ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ γεωπόνος, ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συνταξιούχος ΕΒΕ, ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ οδοντίατρος, ΠΟΥΝΤΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ μεταλλεργάτης, ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΑ δημοσιογράφος, ΣΗΜΑΝΤΙΡΗΣ ΜΥΡΩΝΑΣ μεταλλεργάτης, ΣΤΑΝΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ φοιτητής, ΤΣΑΝΤΙΡΗ ΑΝΝΑ καθηγήτρια πιάνου, ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ δικηγόρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ