Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Πείτε «όχι» σε όσους υπονομεύουν τη δημόσια Υγεία

Περιοδεία του υποψήφιου νομάρχη Πειραιά στο Τζάννειο νοσοκομείο

«Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι από τη μία να ψηφίζουν τα κόμματα που υπονομεύουν τη δημόσια Υγεία και από την άλλη να διαμαρτυρόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ασθενείς και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία όσο και της Παιδείας που, ο κάθε γονιός πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να σπουδάσει τα παιδιά του, αλλά και η ακρίβεια, η ανεργία, η έλλειψη υποδομών, είναι προβλήματα που πηγάζουν από την αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αυτήν την πολιτική εφαρμόζουν απαρέγκλιτα οι «εκλεκτοί» τους στους δήμους και τη νομαρχία και στηρίζουν ξεκάθαρα οι εκπρόσωποι του ΣΥΝ».

Αυτό τόνισε ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης υποψήφιος νομάρχης Πειραιά της ΝΑΣ, μιλώντας με τους εργαζόμενους στο Τζάννειο νοσοκομείο στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί. Στην περιοδεία συμμετείχαν, επίσης, ο Χρήστος Μπαλτζάκης και ο Γιάννης Μπουλνταδάκης υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της ΝΑΣ και ο Νίκος Φαρμάκης και η Κατερίνα Καλαρουτάκου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πειραιάς - Αναγέννηση».

«Το Τζάννειο νοσοκομείο αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα που συνέχεια μεγαλώνουν. Το προσωπικό διαρκώς μειώνεται και όσοι μένουν, αναγκάζονται να καλύπτουν όλες τις ανάγκες με ακόμα μεγαλύτερη εντατικοποίηση της δουλιάς. Υπηρεσίες ιδιωτικοποιούνται, θέσεις εργασίας καλύπτονται από συμβασιούχους. Δεν πάει άλλο», ήταν μερικά από τα λόγια των εργαζομένων προς τα μέλη της αντιπροσωπείας.

Οι εργαζόμενοι, τόνισε ο Γ. Μανουσογιαννάκης, έχουν συμφέρον να φύγουν από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ και να ενισχύσουν αποφασιστικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε δήμους και νομαρχίες και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις, γιατί διεκδικούν και παλεύουν για δημόσια και δωρεάν Υγεία, Παιδεία, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ