Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΑΓΑΠΙΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ
«Στο επίκεντρο τα προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων»

Ο Αγάπιος Σαχίνης

Motion Team

Ο Αγάπιος Σαχίνης
«Στο επίκεντρο της πολιτικής μάχης, πέρα από τα προβλήματα της πόλης, πρέπει να βρεθούν οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, και τα προβλήματα που βιώνουν, όπως η καταπάτηση των δικαιωμάτων τους στο χώρο εργασίας, η παραβίαση του 8ωρου, η ανεργία, η ακρίβεια», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης, μιλώντας σε εκδήλωση με εργαζόμενους της πόλης, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα». Και κάλεσε τους εργαζόμενους, με κριτήριο όλα τα παραπάνω, να οδηγηθούν στην κάλπη και με την ψήφο τους να δηλώσουν ξεκάθαρα πως δεν είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν στην πολιτική που τους επιτίθεται και στους εκπροσώπους της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμενος στο ρόλο του συνδικαλιστικού κινήματος, ο Αγάπιος Σαχίνης τόνισε πως πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων διεκδίκησης, προσανατολισμένο ταξικά, κόντρα στην τακτική των «κοινωνικών διαλόγων», της συναίνεσης και της υποταγής στις επιταγές του κεφαλαίου. Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπει μπροστά και να οργανώσουν την αντίσταση στις αντιλαϊκές και αντεργατικές επιθέσεις.

Νωρίτερα, το πρωί, ο Αγάπιος Σαχίνης περιόδευσε στο κατάστημα του ΟΤΕ στην περιοχή Χαριλάου. Μιλώντας στους εργαζόμενους του ΟΤΕ, σημείωσε πως η παράταξη «Θεσσαλονίκη Τώρα» από την αρχή αντιστάθηκε στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ που υλοποιείται με ευθύνη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και τους κάλεσε, με την ψήφο τους, να στείλουν μήνυμα αντίστασης στην πολιτική ιδιωτικοποιήσεων που έχει βγάλει στο σφυρί επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, όπως οι τηλεπικοινωνίες, η ενέργεια, κλπ., αλλά και την ΤΑ μέσα από την παράδοση των υπηρεσιών της σε ιδιώτες, την εκποίηση δημοτικής περιουσίας κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ