Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους

Το γεγονός ότι η «Συμπαράταξη για την Αθήνα» δίνει προτεραιότητα στο συλλογικό συμφέρον και αντιμάχεται το ιδιοτελές συμφέρον του μεγάλου κεφαλαίου ήταν το κεντρικό μήνυμα της χτεσινής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στους Αμπελόκηπους με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Σπύρο Χαλβατζή.

Ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δράση του συνδυασμού στην περιοχή: Διεκδίκησε ελεύθερους χώρους, πάλεψε για να μην τσιμεντοποιηθούν χώροι όπως τα Κουντουριώτικα, το κτήμα Θων, το Γουδί και το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Σπ. Χαλβατζής πρόσθεσε: «Εμείς όταν μιλάμε για την πόλη αναφερόμαστε πρώτα και κύρια στους εργαζόμενους. Αν έχουν δουλιά, αν αυτή η δουλιά είναι μόνιμη και σταθερή, αν έχουν δωρεάν, αναβαθμισμένη Υγεία, Παιδεία και Πρόνοια».

Στη συγκέντρωση μίλησαν ακόμα ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, η Βίκυ Αράπη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη», και η Μαρία Ζευγώλη, επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Παραβρέθηκαν ακόμα οι εκπρόσωποι των δυο Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, Θύμιος Μαύρης και Στέλιος Δημητριάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ