Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Τάζουν ό,τι δεν έκαναν τόσα χρόνια!

Στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία περιόδευσε χτες, ο επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας»

Ο Γ. Μαυρίκος μιλά με εργαζόμενους στην ΕΑΒ
Ο Γ. Μαυρίκος μιλά με εργαζόμενους στην ΕΑΒ
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα των εργαζομένων και τώρα οι υποψήφιοί τους τάζουν ό,τι δεν έκαναν τα τελευταία 30 χρόνια τα κόμματά τους, υπογράμμισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης με τη ΝΑΣ στην περιοδεία που έκανε χτες το πρωί, στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας δήλωσε πως «προσβάλλουν το λαό, η κυρία Φώφη Γεννηματά και ο κύριος Αργύρης Ντινόπουλος που τάζουν ό,τι δεν έκαναν τα κόμματά τους τα τελευταία τριάντα χρόνια. Είκοσι χρόνια τώρα, το κόμμα του κ. Ντινόπουλου, η ΝΔ, διοικεί το Δήμο της Αθήνας. Είκοσι χρόνια τώρα, το κόμμα της κ. Γεννηματά, το ΠΑΣΟΚ, κυβέρνησε τη χώρα. Γιατί, όλα όσα υπόσχονται τώρα, δεν τα έκαναν;». Επισήμανε πως με αυτό τον τρόπο «υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων μας. Αξίζουν την τιμωρία και την καταδίκη. Η στήριξη της ΝΑΣ είναι μονόδρομος».

Στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους σημείωσε ότι «λίγες μέρες πριν τις εκλογές προσπαθούν να διαμορφώσουν μια εικονική πραγματικότητα» κάτι που θίγει και προσβάλλει κάθε εργαζόμενο. Χαρακτήρισε σκάνδαλο πως «οι εργαζόμενοι πήραν 77 λεπτά αύξηση στο μεροκάματο» όπως και τα σχέδια για αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης αλλά και γενικότερα την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, χτες του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στα λεγόμενα αυτοδιοικητικά κριτήρια, τόνισε πως «ένας καθαρός δρόμος δεν μπορεί να γιατρέψει την αγωνία του γονιού για το παιδί του» με τη σημερινή κατάσταση εμπορευματοποίησης που επικρατεί στην Παιδεία αλλά και συνολικά. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, καυτηρίασε τη δραστηριότητα της κ. Γεννηματά, η οποία συναντιέται μόνο με τον Γ. Παπανδρέου, τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, του ΕΚ Αθήνας, του ΕΚ Πειραιά, «όλοι στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

Σε άλλο σημείο τόνισε τη «συνέχεια και συνέπεια» των αγωνιστικών δυνάμεων. «Το ενδιαφέρον μας δεν είναι ούτε προεκλογικό, ούτε ευκαιριακό». Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν τη ΝΑΣ και τους αγωνιστικούς συνδυασμούς ώστε «να δημιουργηθεί ένας κυματοθραύστης που θα παρεμποδίσει τα αντιλαϊκά σχέδια που ετοιμάζονται».

Στην περιοδεία συμμετείχε και ο Μάριος Μιχαηλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θηβών, ο οποίος κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν τους συνδυασμούς που στηρίζουν τα συμφέροντά τους και να καταδικάσουν αυτούς που προκαλούν τα προβλήματά τους. Ο Γ. Μαυρίκος πριν την ομιλία του είχε συνάντηση με τη διοίκηση της επιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ