Πέμπτη 13 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα μέτρα - σοκ...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Με το θέμα της ανεργίας, υποτίθεται πως συνεδριάζει σήμερα η Κυβερνητική Επιτροπή κι όπως μας προϊδέασε από προχτές ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, πρόκειται να αποφασιστούν τα μέτρα, που θα φέρουν «σοκ στις πολιτικές» του κυβερνώντος κόμματος.

Κι όλα αυτά, για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας, το οποίο βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο της κυβερνητικής προσοχής... Μη, τυχόν, σας περάσει από το μυαλό ότι άλλους, παντελώς διαφορετικούς, σκοπούς και επιδιώξεις θα έχουν οι όποιες κυβερνητικές αποφάσεις. Μη, τυχόν, φοβηθείτε ότι, αντί μείωσης της ανεργίας, θα έχουμε αύξησή της, όπως και όξυνση των υπόλοιπων προβλημάτων, που βασανίζουν και σήμερα τους εργαζόμενους.

Μακριά από το μυαλό σας τέτοιες σκέψεις. Αυτά τα λένε κάποιοι αναχρονιστές, νοσταλγοί αραχνιασμένων θεωριών και αντιλήψεων, για να υπονομεύσουν τις κυβερνητικές προσπάθειες και να βάλουν εμπόδια στο κυβερνητικό έργο... Αυτά τα λένε οι αντιευρωπαϊστές, όσοι αντιμάχονται την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και την πορεία της, μαζί με τις άλλες προηγμένες χώρες της ΕΕ.

Τέτοια, τ' ακούτε, ήδη και θ' ακούσετε πολύ περισσότερα, από δω και πέρα. Εμείς δε θέλουμε να σας προκαταλάβουμε, αλλά σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε με προσοχή τις όποιες αποφάσεις ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ