Τετάρτη 10 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
Συνεργασία με τις βραζιλιάνικες αερογραμμές

Ιδιαίτερα συμφέρουσα για την "Ολυμπιακή Αεροπορία" θεωρούν οι αρμόδιοι του εθνικού αερομεταφορέα τη συνεργασία με τις βραζιλιάνικες αερογραμμές VASP, στην αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με τη Βραζιλία, που εγκαινιάστηκε στις 4 Γενάρη 1996.

Η συμφωνία προβλέπει την εκτέλεση δυο πτήσεων τη βδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη, μεταξύ Αθήνας - Ρίο ντε Τζανέιρο και Σάο Πάολο, με αεροπλάνα 300 θέσεων ΜD 11 (Ντάγκλας) της VASP. Οι πτήσεις από την Αθήνα εκτελούνται με ενδιάμεσους σταθμούς την Καζαμπλάνκα και το Ρίο ντε Τζανέιρο και μετά από ταξίδι 17 ωρών καταλήγουν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ο διευθυντής του τομέα πωλήσεων της ΟΑ Μ. Χατζηγάκης είπε ότι η συμφωνία δεν επιβάρυνε καθόλου τον εθνικό αερομεταφορέα, ενώ αντίθετα προσφέρει οφέλη, από τη διαχείριση ορισμένου αριθμού εισιτηρίων, αλλά και από την επίγεια εξυπηρέτηση των αεροσκαφών της VASP.

O εκπρόσωπος των βραζιλιάνικων αερογραμμών είπε ότι η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλει στην ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας - Βραζιλίας και πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν και σημαντικά οφέλη στο εμπόριο μεταξύ των δύο κρατών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ