Τρίτη 23 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Συζητείται επιστροφή του στην Εκάλη

Σταθεροποιημένη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Α. Παπανδρέου, σύμφωνα με το χτεσινό ιατρικό δελτίο. "Εγινε βρογχοσκόπηση, η οποία δεν έδειξε ενδοβρογχική βλάβη - συνεχίζει. Ο πρόεδρος είναι απύρετος και δεν εμφανίζει στοιχεία λοιμώξεως. Η αναπνευστική και νεφρική λειτουργία υποστηρίζονται περιοδικά".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε χτες καλύτερη διάθεση απ' ό,τι τις προηγούμενες μέρες. Η τελευταία αξονική τομογραφία, που έγινε στο θώρακα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έδειξε ότι δεν έχει επανασυσσωρευτεί υγρό στο αριστερό ημιθωράκιο και ότι κατά πάσα πιθανότητα πέτυχε η μέθοδος της πλευροδεσίας. Η βρογχοσκόπηση που έγινε χτες αφορά το αιματηρό υγρό που υπάρχει κατά τόπους στο δεξιό ημιθωράκιο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένονται σήμερα.

Οι θεράποντες γιατροί του πρώην πρωθυπουργού εξετάζουν τη δυνατότητα επιστροφής του στην Εκάλη, ενώ παράλληλα συζητείται και το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, όταν βεβαίως το επιτρέψει η πορεία της υγείας του.

Χτες, τον Α. Παπανδρέου στο "Ωνάσειο" επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας - Πρόνοιας Αν. Πεπονής, αμέσως μετά την ορκωμοσία του. Ακόμη, τον συνάντησαν ο γιος του και υπουργός Παιδείας Γ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Γερ. Αρσένης και οι πρώην υπουργοί Τηλ. Χυτήρης και Αντ. Λιβάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ