Πέμπτη 19 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Πλήθος εκδηλώσεων στις γειτονιές

Σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, καθημερινά, η ΚΝΕ απευθύνει στους νέους, μέσα από το βήμα του 23ου Φεστιβάλ, κάλεσμα αντίστασης στην υποκουλτούρα και στα πρότυπα ψευτοδιασκέδασης που της προτείνουν τα διάφορα ιλουστρασιόν περιοδικά, πραγματοποιώντας, το επόμενο διάστημα, δεκάδες εκδηλώσεις και προβάλλοντας τη νεανική ερασιτεχνική δημιουργία. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

  • Πέμπτη 19 - Παρασκευή 20 Ιούνη, 7 μ. μ: Στα Κάτω Πατήσια (πλατεία Θυμαρακίων) με θέμα τα ναρκωτικά και ομιλητή τον Λ. Μυλωνά,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και στη Νέα Ιωνία την ίδια ώρα, με θέμα το 14ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.

Αφιερωμένη στο 14ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών θα είναι και η εκδήλωση που πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 7.30 στον Αγ. Ελευθέριο στα Καμίνια.

  • Σάββατο 21 Ιούνη, 7 μ. μ: Στην Αγία Βαρβάρα με θέμα την ειρήνη και την αντιιμπεριαλιστική δράση.
  • Κυριακή 22 Ιούνη, 7 μ. μ: Στην Πεντέλη (πλ. Πεντέλης) με θέμα τα ναρκωτικά.

Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ. στο Μαρούσι (στο σταθμό του Ηλεκτρικού) με θέμα "Εργασιακά δικαιώματα και νεολαία".

  • Δευτέρα 23 - Τρίτη 24 Ιούνη, 7 μ. μ: Στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης με θέμα την ειρήνη.
  • Τρίτη 24 Ιούνη, 7 μ. μ: Στο Περιστέρι (στον Αγ. Ιερόθεο) με θέμα την παιδεία και τα ναρκωτικά.
  • Με το σύνθημα "Λέμε ΝΑΙ σε μια ζωή ελεύθερη από ναρκωτικά, λέμε ΟΧΙ σε μια ζωή με ελεύθερα ναρκωτικά", το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιωαννίνων της ΚΝΕ πραγματοποιεί στις 27 του μήνα συναυλία στο θέατρο "Φρόντζος" με τον Διονύση Τσακνή,τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,τον Μίλτο Πασχαλίδη και με τη συμμετοχή των "Stone Free".
Νεανική δράση - Λιβαδειά
  • Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" προσκαλεί όλους τους νέους και τις νέες στην εκδήλωση που διοργανώνει στην Πλατεία Διάκου, στην Κρύα στη Λιβαδειά αύριο στις 9.00 μ.μ. Θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν νεανικά συγκροτήματα της περιοχής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ