Παρασκευή 4 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ της κυβερνητικής αδιαλλαξίας έκανε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός παιδείας κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ΚΚΕ, με θέμα την υπουργική εγκύκλιο - τελεσίγραφο για τη δήθεν αναπλήρωση των χαμένων ωρών στη μέση εκπαίδευση (σελίδα 9).

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ παραμένει η κρίση, που ξέσπασε στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος του Μαυροβουνίου (Δημοκρατικό Κόμμα Σοσιαλιστών) μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού Μίλο Τζουκάνοβιτς, από το αξίωμα του αντιπροέδρου του κόμματος (σελίδα 12).

ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ χώρο πολυκατοικίας, που νοικιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80, για να δοθεί... προσωρινή λύση, εξακολουθεί να στεγάζεται το 26ο Δημοτικό Σχολείο των συνοικιών Μπαταργιά - Αγ. Μαρίνας Χαλκίδας! (σελίδα 22).

ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ της Κορίνθου πραγματοποιούν σήμερα στη 1:30μ.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νομαρχία Κορίνθου, με κύριο αίτημα την καταβολή δίκαιων αποζημιώσεων για την αποκατάσταση των ζημιών, που υπέστησαν (σελίδα 25).

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ Επιτροπή Προστασίας των Ελεύθερων Χώρων της Αθήνας καταγγέλλει την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση για τους ελεύθερους χώρους της Αθήνας, αφού, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, "αυτή η πόλη δεν αντέχει άλλο τσιμέντο" (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ