Παρασκευή 11 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση

Με την πεποίθηση πως ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης βρίσκει το πραγματικό του περιεχόμενο μέσα στο κανάλι του αγώνα και τη συμπόρευσή του με το μαζικό, λαϊκό κίνημα, η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (ΝΑΣ) Πειραιά, πραγματοποιεί, τη Δευτέρα, 14 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (οδός Καραϊσκου 111, 3ος όροφος), συνάντηση - συζήτηση, με θέμα: "Η πολιτική της κυβέρνησης στην Αυτοδιοίκηση (Πρωτοβάθμια και Νομαρχιακή), οι θέσεις της ΝΑΣ και ο ρόλος των αιρετών απέναντι στα προβλήματα", "Σκέψεις και προτάσεις για κοινή δράση και συντονισμό των αιρετών της Αυτοδιοίκησης με το Μαζικό Λαϊκό Κίνημα".

Τα παραπάνω θέματα θα αναπτύξουν ο Σπύρος Χαλβατζής,επικεφαλής της ΝΑΣ και η Ελπίδα Παντελάκη,νομαρχιακή σύμβουλος Πειραιά, επιδιώκοντας "να συναντηθούμε, να ακούσουμε, να ανταλλάξουμε την εμπειρία μας, ώστε να καταλήξουμε σε ορισμένα θέματα που θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αποτελεσματικοί" - σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΝΑΣ.

"Στη γεωγραφική περιοχή που εξετάζουμε τόσο στη στεριά όσο και στα νησιά, αποτυπώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το "κοινωνικό" πρόσωπο της κυβέρνησης. Η ανεργία, το μαράζωμα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, τα προνόμια των εφοπλιστών σε βάρος των ναυτεργατών, το κλείσιμο των μαγαζιών, το ξεθεμελίωμα της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, η υποβάθμιση του Περιβάλλοντος, το έλλειμμα στον Αθλητισμό και τονΠολιτισμό, τα Ναρκωτικά είναι η μια πλευρά της πραγματικότητας που ζούμε, που φέρνει ηττοπάθεια και αδιέξοδα", σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΝΑΣ. Η άλλη πλευρά της πραγματικότητας - συνεχίζει - βρίσκεται στην Αντίσταση και στον Αγώνα, που εκφράστηκε στην πόλη μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ζωντανά και ορμητικά από χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους που συναντηθήκαμε όλοι μαζί στα καράβια, στα σχολεία, στα μαγαζιά, στους χώρους δουλιάς, που φέρνει αυτοπεποίθηση και αφορά το μέλλον μας, των πολλών και των μη κατεχόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ