Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Ευγένειας πραγματοποιεί συζήτηση, με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευγένειας. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα σήμερα και αύριο Πέμπτη.

- Σήμερα στις 10 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ θα συναντηθεί με το νομάρχη Κέρκυρας Α. Παγκράτη και στις 12 το μεσημέρι με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας. Στις 5.30 μ.μ. ο Ορ. Κολοζώφ θα παρουσιάσει, σε σύσκεψη στελεχών, τα προσυνεδριακά ντοκουμέντα για το 15ο Συνέδριο του Κόμματος.

- Αύριο Πέμπτη στις 10 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ θα επισκεφθεί τη βάση του ΝΑΤΟ και το λιμάνι της Αλύπας Παλαιοκαστρίτσας. Στις 12 το μεσημέρι, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τα μέλη της ΤΕΔΚ στο γραφείο του δημάρχου Κέρκυρας και στη 1 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Ο Ορ. Κολοζώφ στις 5 μ.μ. θα επισκεφθεί τους Αυλιώτες και στις 6.30 μ.μ. τους Καρουσάδες, όπου θα έχει συζητήσεις με τους κατοίκους και τα Κοινοτικά Συμβούλια.

  • Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ θα συναντηθεί με το Προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Κόμματος στη Βουλή.
  • Η ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Νίκαιας πραγματοποιεί αποκριάτικο γλέντι την Παρασκευή 16 - 2 - 96 στις 9 μ.μ. στην "Ποντιακή Στέγη" (Κιλικίας και Καισαρείας). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από τα γραφεία της ΚΟΒ (Τερψιθέας 6, Αγ. Τριάδα).
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων, προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και του 15ου Συνεδρίου του Κόμματος, πραγματοποιεί εκδήλωση, όπου θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, το Σάββατο 17 - 2 - 96 στις 6 μ.μ. στα γραφεία της (Τρώων 45).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ