Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Φλώρινα ο Γερ. Αραβανής

Διήμερη περιοδεία στη Φλώρινα πραγματοποιεί την Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Φλεβάρη ο βουλευτής του ΚΚΕ Γερ. Αραβανής. Ο βουλευτής του ΚΚΕ θα περιοδεύσει σε χώρους δουλιάς και θα μιλήσει σε πολιτικές συγκεντρώσεις του Κόμματος σε κοινότητες του νομού. Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Την Πέμπτη στις 12.30 μμ ο Γερ. Αραβανής θα περιοδεύσει στο ορυχείο Αμυνταίου. Στις 6 μμ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κοινότητα Αετού και στις 8.30 μμ σε συγκέντρωση στην Κοινότητα Λεχόβου.

Την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί το νομάρχη Φλώρινας και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στις 11 πμ στο Νοσοκομείο και στη 1 μμ στο ορυχείο της "Βιολιγνίτ ΑΕ". Το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτικές συγκεντρώσεις σε χωριά της Φλώρινας: Στις 5.30 στην Ανω Υδρούσα, στις 6.30 στον Πολυπόταμο και στις 8 στη Μελίτη.

  • Σήμερα η Αχτίδα Κέντρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ