Κυριακή 17 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σεξ, τζόγος και προβλέψεις άστρων...

Ερωτικοί σύντροφοι, σεξουαλική ενημέρωση, ρίσκο στη ρώσικη ρουλέτα που μοιράζει κέρδη μέχρι και 1.000.000 δραχμές, χρηματιστήριο, ειδήσεις, πρόβλεψη καιρού, αθλητικά, "ό,τι δεν ακούσατε και δε μάθατε από τον κόσμο", ετήσιο, αλλά και ημερήσιο ωροσκόπιο, "τα μυστήρια του ταρό δικά σας", τεστ προσωπικότητας για να "βρείτε ποιος πραγματικά είστε" και να αναρωτηθείτε "γιατί γελάτε πάντα όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη", ερωτική συναστρία και "με ποια ζώδια ταιριάζεται", όλες αυτές είναι οι "υπηρεσίες" που προσφέρουν - με το παραπάνω βέβαια - οι εταιρίες τηλεηχοπληροφόρησης.

Με 164 δραχμές το λεπτό η "Μέντιατέλ" σάς δίνει τη... δυνατότητα να παίξετε στο χρηματιστήριο, να ρισκάρετε στη ρώσικη ρουλέτα ή να τηλεφωνήσετε "εδώ και τώρα" και να κερδίσετε, απαντώντας σωστά σε δύο ερωτήσεις. Επίσης "προσφέρει" ενημέρωση (ειδήσεις, τίτλοι εφημερίδων, οικονομικές ειδήσεις, αθλητικά, καιρός), αλλά και ενημέρωση για "τα πιο παράξενα του κόσμου". Φυσικά, δεν άφησε απ' έξω την αναζήτηση ερωτικών συντρόφων και για το λόγο αυτό διαθέτει τρεις τηλεφωνικές γραμμές, αλλά και σεξουαλική ενημέρωση από την "πιο διάσημη σεξολόγο". Οσο για τη "δική μας", Ο. Καντούνη, αυτή καθημερινά σας λέει - για καλό και για κακό - τις προβλέψεις των άστρων.

Η "Οντιοτέξ" διαθέτει δύο γραμμές αναζήτησης ερωτικών συντρόφων, μία γραμμή τζόγου - "το τυχερό τηλέφωνο" που κερδίζεις και 500.000 δραχμές - μια γραμμή μεταφυσικής με "τα μυστήρια του ταρό", καθώς και τεστ προσωπικότητας για να μας πει... ποιοι είμαστε!

Η "Ντάταμπανκ" "τζογάρει" με ένα "μεγάλο διαγωνισμό μπάσκετ", αφού αν "απαντήσετε σε δύο απλές ερωτήσεις για την επόμενη αγωνιστική, κερδίζετε μετρητά μέχρι 1.000.000 δραχμές και απίθανα δώρα". Διαθέτει ακόμη δύο γραμμές αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, ταρό, αλλά και ερωτική συναστρία για να "μάθεις με ποια ζώδια ταιριάζεις".

Τελευταία, όλες οι επικοινωνίες τηλεθεατών με τηλεοπτικούς σταθμούς, συμμετοχή σε παιχνίδια, "γκάλοπ", ζωντανές εκπομπές κτλ. γίνονται μέσω αυτών των εταιριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ