Τρίτη 23 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ στον Αλμυρό λόγω ΑΔΕΛΚΑΝ. Τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης ζητάνε οι εργαζόμενοι (σελίδα 18).

ΤΗ ΔΙΩΞΗ όσων ευθύνονται για τη ζημιά που υπέστη ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, από ανάκληση της απαλλοτρίωσης έκτασης στη Θεσσαλονίκη, ζήτησαν με μηνυτήρια αναφορά τους η Ομοσπονδία και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (σελίδα 19. )

ΤΙΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΕΣ προθέσεις της κυβέρνησης να περικόψει τις συντάξεις των αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, επαναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σπύρος Στριφτάρης και Δήμος Κουμπούρης, με επίκαιρη ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων στη Βουλή (σελίδα 21).

ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ της κυβέρνησης να επιβάλει δραστική αύξηση στις τιμές των διοδίων - που σταδιακά θα φτάσει μέχρι και τον τετραπλασιασμό τους - επιβεβαίωσε χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ (σελίδες 16 - 17).

ΓΙΑ ΤΑ προβλήματα των 4.500 χονδρεμπορικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων, από τα μέτρα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, συζήτησαν χτες ο δήμαρχος Αθηναίων και το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας (σελίδες 16 - 17).

ΣΕ ΑΡΕΝΑ παραλίγο έλειψε να μετατραπεί, χτες το απόγευμα, η αίθουσα όπου πραγματοποιείται το 7ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (σελίδα 22).

ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ καθορισμού των δρομολογίων ακτοπλοϊκών πλοίων "φωτογραφίζει" ως κύριο υπεύθυνο της βύθισης, μέσα στο λιμάνι της Πάρου, του "Ποσειδών Εξπρές", με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (σελίδα 22).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ