Τετάρτη 31 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη δίωξη για τον Λυκουρέζο

Τρίτη δίωξη ασκήθηκε εναντίον του χαρακτηριζόμενου και ως "τηλεδικηγόρου" Α. Λυκουρέζου. Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Α. Ρουπακιώτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά των δικηγόρων Α. Λυκουρέζου και Ι. Κεχαγιόγλου για αθέμιτη προσέλκυση πελατείας και αυτοδιαφήμιση από την τηλεόραση.

Οι δύο δικηγόροι εκμεταλλευόμενοι την παρουσία τους σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή την υπόθεση της σύλληψης του συνταξιούχου Βογιατζή, απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και... υπόσχονταν πως θα πατάξουν τα κυκλώματα της τοκογλυφίας. Συγκεκριμένα, κάλεσαν "όλα τα θύματα των τοκογλύφων να πάνε σ' αυτούς για να αναλάβουν τις υποθέσεις τους και ότι θα χτυπήσουν τα κυκλώματα των τοκογλύφων".

Να υπενθυμίσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ και η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ομόφωνα αποφάσισαν την απαγόρευση εμφάνισης των δικηγόρων στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς για εκκρεμείς υποθέσεις. Εναντίον του Α. Λυκουρέζου εκκρεμεί επίσης μια ποινική προκαταρκτική εξέταση από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Βαγιωνή και μια πειθαρχική εξέταση για την ίδια υπόθεση από το ΔΣΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ