Τετάρτη 31 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΤΕ
Πάει κι ο Λάμπρου

Νέο πρόσωπο στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου θα έχει από το νέο χρόνο ο ΟΤΕ. Ο Πέτρος Λάμπρου,που κατέχει αυτή τη θέση από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην κυβερνητική εξουσία το 1993, εγκαταλείπει το πόστο του και με αυτόν τον τρόπο μετά και την τοποθέτηση του Δ. Παπούλια ως προέδρου του Οργανισμού από την κυβέρνηση Σημίτην ολοκληρώνεται η αλλαγή στην ηγεσία της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας.

Η αντικατάσταση του διευθύνοντα συμβούλου, θα γίνει στα πλαίσια της εφαρμογής των διατάξεων του νόμου 2414/1996 για τις ΔΕΚΟ που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και με τον οποίο προωθείται με ταχύς ρυθμούς η ιδιωτικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων.

Για την επιλογή του νέου διευθύνοντα συμβούλου το ΔΣ του ΟΤΕ θα προχωρήσει στην προκήρυξη θέσης μέσω του Τύπου, που θ' απευθύνεται σε στελέχη της ελληνικής και διεθνούς τηλεπικοινωνιακής αγοράς. Η διαδικασία αυτή εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στις αρχές του προσεχούς Νοέμβρη, αλλά ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος του χρόνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ