Τετάρτη 28 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φουντώνουν οι δραστηριότητες

Για τα καλά έχουν μπει οι Κομματικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης στη μάχη των εκλογών. Καθημερινά πραγματοποιούν εξορμήσεις και συσκέψεις με φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Ηδη ξεκίνησαν και οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών στους χώρους δουλιάς και προγραμματίζονται προεκλογικές συγκεντρώσεις στις συνοικίες.

Σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Κατσαρός στις 12 μ. θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΜΕΛ, όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Το βράδυ στις 7.30 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση της ΚΟ Αμπελοκήπων στην πλατεία Επταλόφου.

Αύριο Πέμπτη στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Πάρκο της δεύτερης Πορτάρας στο Γεντί Κουλέ, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και στέλεχος της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Συγκέντρωση θα γίνει επίσης στις 7 το απόγευμα στο Πρόχωμα, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Τάσο Πασχαλούδη, στέλεχος της ΚΟΘ.

Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις. Στα Κουφάλια στις 8.30 το βράδυ με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και στον Σωχό, επίσης στις 8.30, με ομιλητή τον Σωκράτη Γραβαλά, στέλεχος της ΚΟΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ