Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εμπιστεύονται το ΚΚΕ

Περιοδεία κλιμακίου υποψηφίων της Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης στην κεντρική αγορά της πόλης

Θετικό κλίμα και εμπιστοσύνη στις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του λαού και των εργαζομένων, διαπίστωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στην Α Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια περιοδείας τους το Σάββατο στην κεντρική αγορά της πόλης. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ επισκέφτηκαν την αγορά του Μοδιάνο, μοίρασαν έντυπο υλικό με τις προτάσεις του Κόμματος και μίλησαν με τους πολίτες, τους καταστηματάρχες και τους διάφορους μικροπωλητές.

Του υποψήφιους της Α Περιφέρειας Γιάννη Κατσαρό, Βασίλη Ρέβα, Θεόδωρο Κυριακίδη, Κατερίνα Μάγου - Καβαρινού, Γιάννη Ζιώγα, Κώστα Σαπρανίδη και Νίκο Ζώκα συνόδευσε ευρύ κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον γραμματέα Θεοδόση Κωνσταντινίδη, ενώ για μια ακόμη φορά σημαντική ήταν και σ' αυτή την εξόρμηση η παρουσία και η προσφορά των νεολαίων της ΚΝΕ.

Από τις απόψεις που αντάλλαξαν και το διάλογο που αναπτύχθηκε με εκατοντάδες πολίτες και επαγγελματίες διαπιστώθηκε μια γενική δυσφορία του λαού στην πολιτική που έχουν ακολουθήσει όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και πολλοί εξέφρασαν με έκδηλο τρόπο την αγανάκτησή τους για τις διάφορες δημαγωγικές εξαγγελίες των δύο μεγάλων κομμάτων. Δεν έλειψαν βέβαια και οι κακοπροαίρετοι, που δε δίστασαν να τσουβαλιάσουν όλα τα πολιτικά κόμματα και να εκφράσουν απέχθεια στους πολιτικούς. Από την άλλη πλευρά η ανταπόκριση στις θέσεις του ΚΚΕ ήταν άμεση και θετική και όπως ειπώθηκε από πολλούς ήταν το μόνο κόμμα που πάντα στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και πάλεψε για τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

Στις 12 το μεσημέρι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ με δηλώσεις τους προς τον Τύπο αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα της περιοδείας τους και τόνισαν την ανάγκη να ενισχυθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα μέσα απ' αυτές τις εκλογές, ώστε η αντεπίθεση του λαού να ανακόψει τη νέα επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου στα λαϊκά εισοδήματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

"Πρέπει να αντιληφθεί ο λαός πως η πολιτική που ακολουθείται εδώ και 20 χρόνια είναι αδιέξοδη, τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γιάννης Κατσαρός. Πρέπει να την καταδικάσει έμπρακτα με την ψήφο του, να σταματήσει αυτό τον εμπαιγμό και να στηρίξει το ΚΚΕ. Εχουμε διαπιστώσει μια θετική ανταπόκριση του λαού στις προτάσεις μας και πιστεύω πως το ΚΚΕ θα βγει ενισχυμένο απ' αυτή την εκλογική μάχη".

"Ολο το περασμένο διάστημα σε όλους τους αγώνες το ΚΚΕ ήταν στο πλευρό των εργαζομένων, των μικρομεσαίων και όλων όσοι πάλευαν για τα δικαιώματα τους, επισήμανε ο πρώην δήμαρχος Αμπελοκήπων Κώστας Σαπρανίδης. Αυτή η συνέπεια του ΚΚΕ εκτιμώ πως θα καταγραφεί και με την ψήφο του λαού".

"Οι θεσμοί, όπως και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης, έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στη συνείδηση του λαού, δήλωσε η αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάγου. Χρειάζεται να παλέψουμε να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του λαού και το ΚΚΕ δίνει καθημερινά αυτή τη μάχη για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, για ένα αξιόπιστο σύστημα δικαιοσύνης. Καλούμε τον πολίτη να ενισχύσει με την ψήφο του το Κόμμα μας και να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αυτή".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Λένε όχι στο ξαναγράψιμο της Ιστορίας (2022-01-22 00:00:00.0)
Ενιαία μάχη σε δήμους και νομαρχίες (2002-10-08 00:00:00.0)
Να πέσουν πολλές κόκκινες ψήφοι στην κάλπη (2000-02-29 00:00:00.0)
Στη Θεσσαλονίκη η κόκκινη σκυτάλη (1996-09-18 00:00:00.0)
Ξεκινούν οι πολιτικές συγκεντρώσεις (1996-08-24 00:00:00.0)
Αρχίζουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις (1996-08-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ