Πέμπτη 14 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβούλιου της ΚΝΕ

"Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ καταδικάζει την απόπειρα τρομοκράτησης της νεολαίας και του λαού μας, καταγγέλλει τη νέα προβοκάτσια που με τη μορφή της βομβιστικής επίθεσης μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου έρχεται να προστεθεί στις μέχρι σήμερα γνωστές σε όλους μας προσπάθειες να ακυρωθεί το αντιιμπεριαλιστικό ανατρεπτικό μήνυμα του Πολυτεχνείου. Τέτοιες ενέργειες που πραγματοποιούνται κάθε φορά όταν το λαϊκό κίνημα βρίσκεται σε άνοδο, είναι σε όλους πια γνωστό πού στοχεύουν.

Τους ενοχλεί που για άλλη μια χρονιά ο λαός μας θα διαδηλώσει ενάντια στη νέα τάξη των ιμπεριαλιστών, θα πορευτεί προς την αμερικάνικη πρεσβεία με τα ιδιαίτερα σήμερα επίκαιρα συνθήματα ενάντια στο ΝΑΤΟ και στη δικτατορία των πολυεθνικών.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η εργατική τάξη και η νεολαία θα τους απαντήσουν με αυτό που φοβούνται περισσότερο: Με τη μαζική τους συμμετοχή στο γιορτασμό της συμβολικής για το κίνημα επετείου, απομονώνοντας όλους εκείνους που θέλουν να σβήσουν από την ιστορική μνήμη του λαού μας τα αντιιμπεριαλιστικά του συνθήματα.

Ιδιαίτερη είναι η ευθύνη της κυβέρνησης που σιγοντάρει αυτό το σκοπό, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους παρακρατικούς και άλλους μηχανισμούς που βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ θα πρωτοστατήσουν στην υπεράσπιση του γιορτασμού, θα δώσουν μαζικά το παρών στην πορεία της Κυριακής.

Η εκδήλωση της Σπουδάζουσας της ΚΝΕ που είναι προγραμματισμένη στο χώρο του Πολυτεχνείου (αίθουσα Γκίνη) αύριο (σ. σ. σήμερα), Πέμπτη στις 6.00 μ.μ. με θέμα "Ελλάδα - Τουρκία: Ο επόμενος στόχος" θα πραγματοποιηθεί".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ