Πέμπτη 14 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διαμαρτυρία γονέων στο υπουργείο Παιδείας

Την παρέμβαση του Δήμου Δραπετσώνας στις κρίσεις διευθυντών, καταγγέλλει ο Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών Πειραιά

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα, στις 12.30 μ.μ. στο υπουργείο Παιδείας η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων της Νομαρχίας Πειραιά και οι Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων Κορυδαλλού και Κερατσινίου,καθώς τελειώνει και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη και το πρόβλημα της έλλειψης καθηγητών στα σχολεία της Νομαρχίας παραμένει άλυτο.

Οι γονείς θα επιδιώξουν να συναντηθούν με τον υπουργό Παιδείας και να πάρουν απαντήσεις για το πρόβλημα έλλειψης διδακτικού προσωπικού, ενώ διεκδικούν παράλληλα τον εξοπλισμό των σχολείων με εποπτικά μέσα και το διορισμό διοικητικού προσωπικού στα σχολεία (επιστατών, φυλάκων κλπ.).

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πειραιά η "Πρόοδος" καταγγέλλει την παρέμβαση του Δήμου Δραπετσώνας στις κρίσεις διευθυντών των σχολείων της πόλης. Δηλώνουν την κατηγορηματική αντίθεση τους στην "απαράδεκτη αυτή ενέργεια του Δήμου Δραπετσώνας, είτε αναφέρεται θετικά είτε αρνητικά για τους συναδέλφους διευθυντές, η οποία μας προσβάλλει ως δασκάλους και ως προσωπικότητες". Δηλώνουν επίσης ότι είναι αλληλέγγυοι προς όλους τους διευθυντές που αναφέρουν τα έγγραφα του δήμου, διότι τους θίγουν το κύρος και την υπόστασή τους. Καταγγέλλουν επίσης το δήμαρχο Δραπετσώνας και τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του δήμου, οι οποίοι σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την ενέργεια αυτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ