Σάββατο 25 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζεται η αποχή στη Ράλλειο

Με μια ακόμα δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα, χτες, η αποχή των μαθητριών του Ραλλείου Λυκείου Θηλέων Πειραιά, που διαμαρτύρονται για το άθλιο σχολικό κτίριο που στεγάζονται. Και είναι αποφασισμένες, όπως είπαν, να μην επιτρέψουν στον Πειραιά να ξεχάσει, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Με το σύνθημα "Τόσα χρόνια στα θρανία, φτάνει πια η κοροϊδία" πραγματοποίησαν και χτες, κλείνοντας την πορεία, καθιστική διαμαρτυρία, μπροστά στο Δημαρχείο του Πειραιά.

Οι μαθήτριες του μοναδικού Θηλέων της χώρας, απέχουν τις δυο τελευταίες μέρες από τα μαθήματά τους - η λειτουργία του σχολείου άλλωστε σήμερα είναι από δύσκολη έως επικίνδυνη για την υγεία τους - καθώς προχτές έσπασε ο αποχετευτικός αγωγός του σχολείου με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει τα υπόγεια του κτιρίου.

Με τη συμπαράσταση των καθηγητών τους και του Συλλόγου Γονέων, οι μαθήτριες απαιτούν μόλις διορθωθεί η βλάβη, να καθαριστεί και να απολυμανθεί το σχολείο γιατί διαφορετικά υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι για την υγεία τους. Αφού γίνει απολύμανση, το σχολείο θα μπορέσει να λειτουργήσει μετά το πέρας μιας βδομάδας. Χτες συνεχίζονταν οι εργασίες των συνεργείων, στο δρόμο μπροστά απ' το σχολείο και μέσα στο κτίριο για την αποκατάσταση των βλαβών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ