Σάββατο 4 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που σηματοδοτεί η παρουσία αμερικάνικων στρατευμάτων στη χώρα μας καθώς και τις συνέπειες από τις πρόσφατες στρατιωτικές τους ασκήσεις, επισημαίνουν με ερώτησή τους βουλευτές του ΚΚΕ (σελίδα 5).

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ Συμβούλιο συνήλθε χτες το απόγευμα και ασχολήθηκε με το θέμα της συζήτησης του Κυπριακού, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (σελίδα 5).

ΤΟΝΟΥΣ αδιαφορίας κουβαλούν στις πλάτες τους, μαζί με τους τόνους των προϊόντων που μεταφέρουν, οι λιμενεργάτες. Οπως προκύπτει από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "Ρ", κανείς δεν τους ενημερώνει για την επικινδυνότητα των προϊόντων που συχνά μεταφέρουν! (σελίδα 12).

ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ προαγωγών "ημετέρων" έχουν μετατραπεί τα συμβούλια προαγωγών της Εταιρίας Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ) (σελίδα 13).

ΑΚΑΡΠΕΣ είναι μέχρι τώρα οι διαπραγματεύσεις της Ομοσπονδίας εργαζομένων στους κλάδους ένδυσης (ΟΕΚΙΔΕ) για την υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων, καθώς οι εργοδοτικές οργανώσεις "κόλλησαν" στο 4+σν4%... (σελίδα 13).

ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ μπορεί να αρμενίζουνε, ένα πυροσβεστικό πλοίο, πάντως, σκουριάζει στη στεριά. Η υπόθεση μυρίζει σκάνδαλο, ύψους 630 εκατομμυρίων δρχ. (σελίδες 14 - 15).

ΕΝΤΑΞΕΙ, το ποτό φέρνει κέφι, όταν όμως ακολουθεί οδήγηση, τα πράγματα παύουν να είναι αστεία. Και καλά να πέσει κάποιος σε αλκοτέστ. Τι συμβαίνει όμως όταν πέφτει σε κολόνα; (σελίδες 14 - 15).

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι "κουλοχέρηδες" στη Θεσσαλονίκη αλλά η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου σφυρίζει κλέφτικα... (σελίδα 16).

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ και για τους βαμβακοπαραγωγούς οι επιλογές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Β. Εφραιμίδης (σελίδα 16).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ