Τετάρτη 22 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το σάμαλι ήταν εντάξει!

Οι φοιτητές των ΤΕΙ Πάτρας διαμαρτύρονται για το κουπόνι κοροϊδίας και ζητούν καλύτερη σίτιση

Αμεσα μέτρα για την ουσιαστική βελτίωση της σίτισής τους ζητούν οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πάτρας, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν άλλο την κοροϊδία του κουπονιού των... 423 δραχμών, με το οποίο υποτίθεται ότι οι σπουδαστές σιτίζονται επαρκώς με δύο γεύματα ημερησίως.

Οπως καταγγέλλουν οι Πανσπουδαστικές Κινήσεις Συνεργασίας του ΤΕΙ Πάτρας, την προηγούμενη βδομάδα, ύστερα από επανειλημμένες προσπάθειες των ΠΚΣ, ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή Σίτισης, προκειμένου να κάνει έλεγχο στο εστιατόριο, στο οποίο σιτίζονται οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πάτρας. Το πόρισμα της επιτροπής προκάλεσε έκπληξη και αγανάκτηση στους σπουδαστές, αφού η μόνη παρατήρησή της αφορούσε την ποιότητα του... σαμαλιού, το οποίο βρέθηκε να μην είναι... γλασερό, ενώ η επιτροπή δεν είπε κουβέντα για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού, που αποτελούν καθημερινά αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού από εκατοντάδες σπουδαστές. Ο μόνος που δεν υπέγραψε την απόφαση της επιτροπής ήταν ο εκπρόσωπος των ΠΚΣ.

Περισσότεροι από 600 φοιτητές έχουν υπογράψει κείμενο, ύστερα από πρωτοβουλία των ΠΚΣ, με το οποίο δηλώνουν ότι απαιτούν την άμεση βελτίωση της σίτισής τους και διεκδικούν αύξηση του ποσού σίτισης στις 1.000 δραχμές, σίτιση για όλους τους σπουδαστές, ουσιαστικό έλεγχο από την αρμόδια επιτροπή και τη δημιουργία συνεταιρισμού στο ΤΕΙ, που θα αναλάβει το εστιατόριο και θα λειτουργεί με βάση τις ανάγκες των σπουδαστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ