Παρασκευή 7 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΟΤΕΣ
Αγωνιστική ετοιμότητα στη Θεσσαλία

Συνεδριάζει σήμερα η Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή

Για το συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων συνεδριάζει σήμερα, στις 7 μ.μ. σε ξενοδοχείο της Λάρισας, η Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, για να συζητήσουν και να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα, για την καλύτερη οργάνωση των κινητοποιήσεων στο νομό.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Στις 29 του περασμένου μήνα πραγματοποιήθηκε παντρικαλινό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας,έξω από τα δικαστήρια της πόλης, όπου καταγγέλθηκε η κυβερνητική τακτική ποινικοποίησης των αγώνων της αγροτιάς και διατρανώθηκε η απόφαση των αγροτών του νομού να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, με όσα μέσα διαθέτουν, για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Στις 19 Νοέμβρη έχει αποφασιστεί να γίνει παγκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο,με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της πόλης.

Στις 5 Δεκέμβρη - ημέρα νέας δίκης σε βάρος των μελών της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα - αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση στη Λάρισα. Οι αγώνες - επισημαίνουν στελέχη του αγροτικού κινήματος στη Θεσσαλία - θα συνεχιστούν, θα κλιμακωθούν και θα συντονιστούν, μέχρι να δοθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της αγροτιάς. Οι αγρότες, όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται από τη "βιομηχανία" δικών και καταδικαστικών αποφάσεων σε βάρος τους, αλλά πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και δηλώνουν παντού και πάντα ότι οι νέοι αγώνες θα είναι πιο μαζικοί, πιο δυναμικοί και καλύτερα οργανωμένοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ