Τρίτη 16 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Εφυγε" ο Σωκράτης Κουτουλούλης

Ο Σωκράτης Κουτουλούλης έφυγε από κοντά μας την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη, σε ηλικία 63 ετών, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, αλλά και στη "Σύγχρονη Εποχή", όπου για πολλά χρόνια ήταν ένα από τα βασικά της στελέχη. Ο χαρακτήρας και το ήθος του, αλλά και η αγάπη και το χιούμορ του τον έκαναν αξιαγάπητο, τόσο στους συναδέλφους του, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η βαθιά γνώση της ελληνικής γλώσσας και η πίστη του στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού τον έκαναν σεβαστό στον κόσμο του βιβλίου. Με πολλές μεταφράσεις και επιμέλειες βιβλίων, τη σύνταξη του Ελληνορουμανικού - Ρουμανοελληνικού Λεξικού, καθώς και τη σωστή κρίση του για τα νέα βιβλία, είχε πρωτεύοντα λόγο και ρόλο στο εκδοτικό της "Σύγχρονης Εποχής".

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι, οι συνάδελφοί του προσφέρουν 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ, το κόμμα στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή του.

***

ΚΗΔΕΙΑ

Τον αγαπημένο μας γιο, σύζυγο, πατέρα και αδελφό

ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΛΗ που έχασε τη μάχη της ζωής στα 63 του χρόνια, κηδεύουμε σήμερα Τρίτη 16.12.97 και ώρα 3.30 μ.μ. από το Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι Αττικής).

Η μητέρα του Ελενα Τσιπριάν, η σύζυγος Ντόινα, το παιδί του Δημήτρης, τα αδέλφια του Ανθία, Κώστας, Αλεξάνδρα, τα ανίψια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι σύντροφοί του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ